November 2020

Ryds Bilglas söker en Platschef till Sandviken

Söker du ett spännande arbete inom bilbranschen? Skulle du uppskatta en ledande roll inom bilrutemontering som involverar mycket kundkontakt? Vill du vara med och utvecklas i ett snabbt växande bolag? Just nu söker vi en Platschef som vill arbeta med oss på verkstad i Sandviken.

Job description

Som Platschef/Verkstadsansvarig har du ansvaret för den dagliga driften i verkstaden. Detta innebär bland annat leda och fördela arbetet och säkerställa att gruppen har de förutsättningar som krävs för att leverera på måltal.

Utöver detta är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att byta och reparera bilrutor. Du kommer även arbeta i verkstadens kundmottagning vilket innebär att du bland annat kommer utföra administrativt arbete samt hjälpa våra kunder med diverse frågor. För oss är det viktigt att du värdesätter kvalité och service. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och ska alltid se till kundens bästa.

För att trivas i rollen är du en naturlig ledare med förmåga att strukturera arbetet och engagera dina kollegor. Ingen dag är sig lik vilket innebär att ett flexibelt förhållningssätt är att föredra där vi ser att du vågar testa nya idéer för att finna de mest effektiva och framgångsrika lösningarna på olika utmaningar. Vi ser också att du har förmågan att samarbeta med dina kollegor och att ni hjälper varandra genom att dela erfarenheter.

Applicant profile

Vi söker dig med minst tre (3) års erfarenhet av arbete som bilglastekniker eller liknande arbete som exempelvis bilmekaniker, billackerare eller bilplåtslagare.

I övrigt krävs det:

B-körkort (manuell)

God svenska i tal och skrift

Minst 18 år

Ledarerfarenhet (meriterande)

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Därför är det viktigt att du är serviceinriktad och en god naturlig ledare. Du ska ha en förståelse för och fokusera på det ekonomiska perspektivet samt prioritera service och kvalité i ditt arbete.

Övrigt
För att få arbeta i verkstadsmiljö behöver du bli godkänd på en lagstadgad härdplastundersökning. Du kommer bli kallad på en sådan undersökning om du går vidare i rekryteringsprocessen.

What we offer

För att du ska trivas hos oss ska du uppskatta att arbeta i en föränderlig miljö. Fordonsbranschen utvecklas ständigt och vi strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi fortsätter att växa, nationellt som internationellt, så för den som är intresserad finns det möjligheter att göra karriär utanför Sverige. Alla medarbetare får ett friskvårdsbidrag på 3000 kr. För din trygghet är vi kollektivavtalsanslutna.

Arbetsplats: Sandviken
Arbetstid: Måndag-fredag, 7-16 eller 8-17.

Contact information

Skicka in din ansökan till tomas.jansson@rydsbilglas.se. Vi kan komma att tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdag, vänta därmed inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ryds Bilglas är en ledande aktör inom reparation och byte av bilglas. Företaget grundades 1947 av familjen Ryd, som fortfarande idag äger en del av bolaget tillsammans med huvudägaren Nordic Capital Fund VIII. Koncernens tre bilglaskedjor Ryds Bilglas, Samglas och National Windscreens finns nära kunden med över 220 verkstäder i Norden och Storbritannien. Koncernen omsatte under 2018 ca 1400 MSEK med ca 800 anställda.